... sitä siis riittää! Pennut pääsee muutaman kerran päivässä juosta vilistelemään aitauksensa ulkopuolelle. Tarpeitahan ei voi tehdä sanomalehdelle karsinaan, matto on paljon parempi paikka mukava on sitten löytää sukkansa pohjasta liiskautunut liukumiina ja huomata levittäneensä miinan ympäri taloa, erityisesti mattoihin. Oi ja voi tätä vauvakoiraperheen ihanaa arkea!

Huomenna saamme taas vieraita, Leena (Täpin kasvattaja) ja Hanna (Täpin emän omistaja) (selkeät kuviot, vai mitä  ) tulevat katsomaan pentuja. Ulko-ovelle harkitsin läpivalaisulaitetta, kun ei tuosta Hannasta ikinä tiedä mitä kassiinsa laittaa. Mutta päädyin helpompaan ratkaisuun: käsilaukkukieltoon No ei sentään, vaikka Hanna onkin tosi innoissaan pennuista. Santtu-Sumupilven tulevat omistajatkin poikkesivat keskiviikkona vauvaa katsomassa. Roosa olisi varmaan mielellään vienyt  Santun jo mukanaan. No reilu pari viikkoa enää odotusta.

Pennut syövät nyt nappuloita kolme-neljä kertaa päivässä, pääasiassa ruoka maistuu hyvin. Mutta ei maitobaarikaan ole vielä jäänyt unholaan. Punnitsin pennut tänään illalla: Ensilumi 1280 g, Kuurankukka 1200 g, Hallayö 1380 g, Aamu-usva 1000 g, Sumupilvi 1465 g ja Ruskaretki 1285 g. Tasaisen kokoisia pallerot ovat. 

Huomenna yritetään ottaa ensimmäiset (ja viimeiset?) poseerauskuvat, Hanna ja Leena pääsevät avustajiksi.